לשבת הקרובה תכינו – קיגל ירושלמי

קיגל ירושלמי  מאת – Osnat Hershaft Saban

 

Osnat Hershaft Saban

המרכיבים-

חבילת אטריות דקות (400 גרם)
 1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
כפית מלח
כפית פלפל
3 ביצים.
ההכנה-
להרתיח סיר עם מים ולבשל את האטריות 5 דק לערבב במהירות לסנן ולשטוף
לקרמל לקחת חצי כוס סוכר לשים בסיר ולחכות שיצא קרמל להוסיף את השמן ולשפוך את האטריות לקרמל ולערבב במהירות שהגז כבוי
לאחר מכן להוסיף במהירות כפית מלח חצי כפית פלפל שחור וקורט קינמון ו3 ביצים במהירות
לקחתי סיר ג'חנון אפשר גם תבנית עגולה רגילה שימו נייר אפיה.
200 מעלות חצי שעה ואז להוריד ל150 מעלות לעוד עשרים דקות
לחכות שמעט יתקרר כדי לחתוך.
בהצלחה!! ❤️
מתכונים לשבת
מתכונים לראש השנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *