פצצה של טעמים – כרובית אפויה בתנור מוגשת על טחינה

עדן דעבול
המתכון לכרובית שלי – מתכון מאת עדן דעבול
כרובית אפויה בתנור עם תבלינים שאני מגישה על טחינה עם פטרוזיליה
המרכיבים-
כרובית גדולה או 2 קטנות
שמן זית
כפית פפריקה
מעט חריפה
מלח
שום גבישי
כפית אורגנו יבש
פירורי לחם
ההכנה –
בסיר עם מים רותחים אני מבשלת את הכרובית כ 10 דקות .
מוציאה אותה מסננת מהמים ומניחה על נייר אפייה על מגש של התנור.
לוקחת שמן זית כ- 5 כפות מערבבת בצלחת כפית פפריקה מתוקה חצי כפית פפריקה חריפה , מלח לפי הטעם ,
ובנוסף תבלין שום גבישי כפית אחת וכפית גדושה של אורגנו , מערבבת הכל יחד ומברישה את הכרובית בתבלינים .
מפזרת מעל הכרובית פירורי לחם
לאחר מכן שמה אותה כחצי שעה בתנור עד שמזהיבה . (180 מעלות)
אני מגישה עם טחינה על צלחת – זה פצצה

פצצה של טעמים – כרובית אפויה בתנור מוגשת על טחינה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *