לחמניות תלישה שהן לחמניות רכות עננים

לחמניות רכות ומלטפות שהסוד הוא להצמיד אותן אחת לשניה – נעמי ששון

המרכיבים-

ק"ג קמח מנופה ,

2 כפות שמרים יבשים ,

ביצה ,

חצי כוס סוכר ,

500 מ"ל מים ,

חצי כוס שמן ,

כף מלח .

ההכנה –

בקערת המיקסר לשים מים 2 כפות שמרים יבשים וסוכר ,

להוסיף ביצה קמח מנופה שמן ולבסוף את המלח .

ללוש במשך עשר דקות מהירות נמוכה .

להתפיח 50 דקות .

לקרוץ עיגולים להניח בתבנית עם נייר אפייה ולשים במרווחים קטנים זה מזו,

להתפיח שנית 40 דקות .

למרוח ביצה טרופה לאפות על 190 מעלות עשרים דקות להשחמה יפה .

טיפים : בסיום האפייה להניח נייר אפייה ומעל מגבת לשמירה על רכות הלחמניות .

בהצלחה מנעמי שושן

לחמניות תלישה שהן לחמניות רכות עננים

אין תיאור זמין לתמונה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *