בצק שמרים רך ומשגע עם מרכיב סודי

יוכבד אלקסלסי
בצק שמרים אליפות  –  קרדיט למתכון יוכבד אלקסלסי
המרכיבים-
קילו קמח
2 כפות שמרים
3 כוסות מים
3 סוכר וניל
חצי כוס סוכר
2 חלמונים
ביצה
חבילת אינסטנט וניל
3/4 כוס שמן
מלית גבינה –
גבינה טוב טעם של 5 אחוז
חבילת פודינג וניל
ו2 כפות ריבת אוכמניות
לערבב למלית ולמלא
ההכנה –
בקערת מיקסר 2 כפות שמרים
עם 3 כוסות מים פושרים ו3 סוכר וניל
לתת תסיסה 2 דקות להוסיף קילו קמח מנופה
להוסיף חצי כוס סוכר ביצים, וחבילת פודינג וניל להתחיל לערבל ואז להוסיף 3/4 כוס שמן
להמשיך לערבל לבצק רך ונעים
הכוס היא חד פעמי לשתיה קרה
לתת תפיחה שעה ליצור צורות למרוח ממרח שוקולד
ובשני מרחתי מלית גבינה עם אוכמניות
מלית – לפרווה – ממרח שוקולד פרווה
מלית גבינה –
גבינה לבנה 250 של 5 אחוז
חבילת פודינג וניל
ו2 כפות ריבת אוכמניות
לערבב למלית ולמלא
לחלק בצק ל120 גרם כדורים. מרדדים כל כדור ממלאים במלית חותכים בקצה לפסים ומגלגלים כשהקוים החתוכים כלפי מעלה.
מסדרים בצורת סהרון.
בהצלחה!!!!!
להבריש בביצה לפזר סוכריות חומות על הממולא השוקולד ולתנור על 200 מעלותבערך 20 דקות
ניתן לצפות בסירופ להברקה
כל כדור שקלתי 120 גרם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *