פס קרם שקדים ופירות יער ללא גלוטן כשר לפסח

Bella Aharonovich
קבלו מתכון של אחת העוגות,
יכול להיות פרווה או חלבי
ללא גלוטן לחלוטין
וכמה טעיםםםםם
פס קרם שקדים ופירות יער/בלה אהרונוביץ
המרכיבים-
125 גרם חמאה רכה/מחמאה רכה
125 גרם אבקת שקדים – כוס ורבע
125 גרם אבקת סוכר- שקית ועוד רבע
150 גרם ביצים- 3 ביצים M
25 מל רום/ אמרטו (לא חייב אך מומלץ)
25 גרם קורנפלור-  שתיים וחצי כפות
חופן פירות יער קפואים/טריים
חופן שקדים פרוסים.
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות, חום סטטי.
במיקסר עם וו k מקרימים סוכר וחמאה, מוסיפים ביצה ביצה ומקציפים עד לתערובת תפוחה.
מוסיפים את הרום וממשיכים לערבל.
מוסיפים אבקת שקדים ולבסוף את הקורנפלור.
משמנים תבנית מאורכת, שופכים את הבלילה
ומפזרים מעלייה את פירות היער.
מכוונים תנור ל 10 דקות, ולאחר 10 דקות שמים את השקדים הפרוסים מלמעלה.
אופים עוד כ 20 דקות עד להשחמה מלאה של העוגה.
לאחר שהעוגה התקררה, שמים אבקת סוכר ועוד פירות יער טריים/קפואים מעל.
דרך אגב אם אין מיקסר של פסח, גם מעבד מזון עובד נפלא על זה.

4 תגובות

  1. נראה ככ טעיםוככ בא לי להכיןן
    בבקשה תתרגמו לכוסות ולא לגרמים . זה ממש לא מזמין להכין.
    איך מודדים גרמים בביצים?. אשמח לדעת. תודה רבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *