פיתה חצ'פורי על מחבת עם תרד וגבינה מלוחה

מאפה מחבת משגע – ענת חן

המרכיבים

בצק
קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים,
כף מלח ,

2 כפות סוכר,

כוס שמן,
3 כוסות מים פושרים.

למילוי-קילו גבינת חמד/צפתית מפוררת
2 ביצים
5 בצל ירוקים קצוצים
חבילה תרד קצוץ.

ההכנה
לערבב כל מרכיבי הבצק לקערה במיקסר ללוש  כמה דקות עד לקבלת בצק נעים ורך.
לשמן את הקערה היטב,
ולהתפיח בצק  כשעה.
לחלק ל 10 כדורים.

לערבב את כל חומרי המילוי, לרדד כל כדור
ולמלא במילוי.
לסגור את הבצק היטב מהצדדים,
לרדד את הכדור בצק דק כמעט עד לשקיפות,
ולטגן במחבת עם מעט שמן 3 דקות מכל צד.
למרוח מעל חמאה מומסת.

 

פיתה חצ'פורי על מחבת עם תרד וגבינה מלוחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *