קציצות בשר של סבתא שרה

קציצות של סבתא שרה ז"ל קרן ביטון הכינה קציצות של סבתא
המרכיבים-
לתערובת קציצות
קילו בשר טחון – אפשר עם שומן כבש
מעט  כוסברה
תפוח אדמה אחד
מעט פטרוזיליה
מעט  שמיר
בצל
כפית ראש אל חנות
מלח
פלפל שחור
כפית פפריקה
רבע כמון
ותוספת שלי – כף טריאקי
בלילת הטיגון-
קערת ביצים
קערת סולת
ההכנה –
טוחנת כל  הירקות במעבד מזון וסוחטת את הנוזלים.
2 פרוסות לחם שהרטבתי סחטתי וקצצתי מוסיפה לתערובת
מתבלת ראס אל חנות
פלפל שחור
פפריקה
כמון מלח וקצת טריאקי
אפשר להוסיף שומן כבש טחון זה מעשיר את הטעם
שמה שמן קצת על התערובת מעסה את זה טוב
ונותנת לתערובת לנוח כמה שעות או לילה שלם
אחכ מטגנת בבלילה של ביצה שמה את כל התבלינים ששמתי בבשר בבלילה של הביצה
מכינה קערה עם סולת עם קצת מלח פפריקה
יוצרת קציצות עגולות טיפה משטחת
טובלת קודם בסולת אח"כ בביצה המתובלת
מטגנת עד גוון זהוב
לאחר מכן לוקחת סיר סוטג
שמה שמן בנדיבות
מתבלת בפפריקה מתוקה
ראס אל חנות מלח
פלפל שחור קצת כמון וטריאקי טיפה
מוסיפה 2 כוסות מים בערך מביאה לרתיחה ושמה את הקציצות
לאחר שהסיר רותח מעבירה לאש הכי נמוכה בגז לעוד איזה 30 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *