עוגת רוגלך גביניות

עוגת רוגלך גבינות טעים ביותר פשוט לתלוש ולאכול

אורלי אוחנה כהן

המרכיבים

בצק:
3.5 כוסות קמח + כף
חצי כוס סוכר
אבקת אפייה
כף שמרים יבשים
חצי כוס חלב
1/3 כפית מלח
2 ביצים
150 גרם חמאה רכה או טיפה מומסת

מלית:
500 גרם ריקוטה/טוב טעם
חבילת אינסטנט פודינג
שמנת חמוצה 15 אחוז
2 חלמונים
כפית תמצית וניל

פירות יער או דובדבנים או אוכמניות

ההכנה –

בצק –

1. לערבב כף שמרים בחצי כוס חלב פושר עם כף
סוכר להתפיח כעשר דקות

2. לערבב במיקסר את כל חומרי הבצק מלבד מלח וחמאה וללוש על מהירות נמוכה בינונית בערך חמש דקות. מוסיפים את המלח והחמאה ולשים עוד כחמש דקות לקבלת בצק אחיד וחלק להתפיח כשעה להכפלת נפח

3. לרדד בצק למלבן על משטח מקומח לעובי חצי ס"מ , למרוח את.חומרי המלית על חצי מהמלבן , לקפל את החצי הנוסף על המלית . לרדד מעט ,
לחלק לשני מלבנים , לחתוך כל מלבן לאלכסוניים ליצירת משולשים, לשים בחלק העליון הרחב של המשולשים 2-3 דודבנים ולגלגל מהחלק הרחב לצר ליצירת רוגלך

4. להניח בתבנית 26 בצפיפות ולאפות ב180 מעלות עד
שמזהיב

5. להרתיח חצי כוס מים עם 3-4 כפות
סוכר ולהבריש מעל המאפה

בתיאבון ❤

עוגת רוגלך גביניות מטורפת

מתכונים לשבועות

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *