תבשיל קדרה שעועית עם תרד אביקס קון אספינקה

 

תבשיל קדרה של אמא עם טוויסט שלי – מאת  נטלי אשכנזי

צמחוני ללא בשר

המרכיבים

בצל קצוץ

3 שיני שום כתוש

גמבה

גזר

עגבניה

פפריקה,כורכום

בהרט

2 כוסות שעועית להשרות יומים במים

חבילה תרד טרי שטוף וקצוץ

4 כפות רסק עגבניות

 

ההכנה

מטגנת בסיר – בצל , שום ,קוביות גמבה וגזר ועגבניה עד שמשחימים ומטבלים בפפריקה , כורכום , בהרט ,מלח פלפל .
מוסיפה את השעועית לאחר יומיים של השרייה ( כשכול כמה שעות אני מחליפה מים ) .
מים חמים שיכסו את התבשיל

אך לא ליצור מרק .
מוסיפים 4 כפות רסק עגבניות , חצי כף אבקת מרק ושוב אם צריך קצת מלח פלפל .
את התרד מוסיפים לקראת הסוף כחצי שעה לאחר הבישול ,
מכסים הסיר ועל אש קטנה למשך 60 דק עד שמתרכך  ובתאבון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *