גוז'גיזדה מאפה בשר בוכרי

-גוזגיזדה-מאפה בוכרי עם מילוי בשר ובצל??
מתכון לגוזגיזדה מאת אינסה דוידוב באיבביאב

 

המרכיבים
קילו קמח מנופה
2 כפות מיונז
כף מלח
2 כפות חומץ

אבקת אפייה

כוס וחצי מים של חד פעמי חם (במידה וצריך עוד מים להוסיף בהדרגה עוד כחצי כוס)

למילוי:

כקילו בשר קוביות קטנות מס 2 או מס 4 מי שאוהב אפשר להוסיף קוביות של שומן כבש ( כ50 גרם)לחתוך לקוביות קטנות.
כ8-7 בצלים גדולים לקצוץ דק דק.
תבלינים מלח, פלפל גרוס וכמון אני שמה לפי העין.

ההכנה

נכין בצק מכל המצרכים נערבב יחד אפשר במיקסר.

הבצק אמור להיות חזק .לעגל את הבצק לעטוף בשקית ולהניח מעליו מגבת
לתת לו לנוח כשעה.
נכין את המילוי –

נפזר את התבלינים על הבצל ונערבב את הבצל עם הידיים ורק אחרי זה נוסיף את הבשר ונערבב..

נרדד בצק , נקרוץ עיגולים ונמלא במלית.נסגור לצורת משולש.
למרוח ביצה ולפזר שומשום
לאפות בחום של 180 מעלות עד הזהבה
שיהיה בהצלחה ובתאבון❤️

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *