עוגיות חמאה נמסות והכנה בשיטה קלה

עוגיות חמאה פריכות ונמסות בפה הכי פשוט להכנה ותוך דקות הבית מתמלא בריח מתוק של חמאה ווניל מאת נירית קיקו

 

עוגיות חמאה

המרכיבים
200 גרם חמאה מעט רכה חתוכה לקוביות
100 גרם אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 חלמונים
2 כוסות קמח

ההכנה

מערבבים יחד את כל החומרים במיקסר עם וו הגיטרה עד לקבלת בצק לא לעבד יותר מדי את הבצק.

מעבירים לניילון נצמד מגלגלים ל"נקניק" ומעבירים למקפיא לכחצי שעה עד שהבצק קפא .

מוציאים ופורסים עם סכין חדה לפרוסות בעובי של חצי סנטימטר .

כמובן שאפשר לגלגל לכדורים קטנים אבל אני אוהבת את השיטה הזו יותר.

מסדרים על תבנית מרופדת ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-10 דקות .

** אפשר לפזר מעל מעט סוכר לבן
או תערובת של סוכר וקינמון כמו שאני עשיתי

תהנו ♥️

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *