לחמניות פסח – לחמניות הבית שלנו הכי טעימות שיש

לחמניות פסח, לחמניות הבית מעל 30 שנה, מתכון מנצח לא מחליפים ?
במיוחד כאלה שיש איתם במה לנגב את הרוטב של הדג ?
לחמניות כשרות לפסח
מתכון מאת –  Linda Amgar Langenauer
כמות גדולה של לחמניות
המרכיבים-
2 כוסות מים
200 גרם מרגרינה/נטורינה/חמאה (אפשר גם להחליף בכוס שמן )
2 כפיות שטוחות מלח
3 כוסות קמח מצה
8 ביצים
2 כפיות שטוחות אבקת סודה לשתייה
ההכנה –
להרתיח בסיר גדול – 2 כוסות מים, מרגרינה/חמאה, 2 כפיות שטוחות מלח.
כשהמרגרינה נמסה מוסיפים תוך ערבוב בכף עץ 3 כוסות קמח מצה , לערבב עד שהעיסה נפרדת מהסיר ולהוריד מהאש ,
לערבב היטב ולתת מנוחה 5 דקות,
להוסיף 8 ביצים ואחרי כל ביצה לערבב טוב לאיחוד כל החומרים,
להוסיף 2 כפיות שטוחות אבקת סודה לשתייה, לערבב ולתת מנוחה ל 10 דקות.
אם הבלילה רכה מדי אז להכניס לשק זילוף ולזלף לחמניות על נייר אפייה (יוצאות כ-16 לחמניות) אם הבלילה יותר מוצקה אז להכין כדורים בידיים רטובות,
להשאיר מעט רווח בין הלחמניות כי הן תופחות,
אופים ב 180 מעלות כארבעים דקות.

לחמניות פסח – לחמניות הבית שלנו הכי טעימות שיש

מתכונים לפסח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *