לשבת וחג -עוף צלוי מטריף

 

משולשי עוף בתנור  תהילה ימין
המרכיבים –
8 ירכיים – או חלקי עוף אחרים שטופים היטב עם עור נקי
מעט שמן
כף פפריקה
3 כפות טריאקי
1כף סילאן
פלפל שחור כפית
מלח
כף מרק עוף
3 שום כתוש טרי
כף חרדל דיגון גרגירים

ההכנה –

מערבבים חלקי עוף עם התבלינים היטב. שמים בתבנית .
עוטפים בנייר אפייה ונייר כסף לשעה בתנור 200 מעלות
ועוד רבע שעה  בסוף,מורידים את הכיסויי
ובתאבון!!!!

2 תגובות

  1. האם משהיא הכינה את המתכון הזה לפני שפורסם כאן ? כמה ירכיים צריך לייתר המרכיבים ? כמה אבקת מרק עוף ? כמה שום כתוש ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *