לחם ללא גלוטן כשר לפסח

אפרת סלוצקין
לחם ללא גלוטן כשר לפסח
לא תאמינו שזה כשר לפסח
קל להכין
מאת – אפרת סלוצקין
המרכיבים-
שקית תערובת קמח להכנת מאפי שמרים לפסח
כוס קמח ללא גלוטן (כמו כרגיל רב תכליתי,קונדיטור או קמח תפוחי אדמה )
2 וחצי כוסות מים פושרים
3 ביצים
כפית מלח
כף דבש
רבע כוס שמן זית
ההכנה-
במיקסר ללוש את הקמחים ,מים פושרים , דבש ,שמן זית וביצים במשך 5 דקות להוסיף את המלח וללוש 3 דקות נוספות.
לאחד לכדור בצק לרדד לתבנית לחם ולתת תפיחה במשך שעה. למרוח מעל ביצה .
לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות .

לחם ללא גלוטן כשר לפסח

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *