לחם ללא גלוטן כשר לפסח
לא תאמינו שזה כשר לפסח
קל להכין
מאת – אפרת סלוצקין
המרכיבים-
300 גר' קמח ללא גלוטן למאפי שמרים
כוס קמח ללא גלוטן (כמו כרגיל רב תכליתי,קונדיטור או קמח תפוחי אדמה )
קוביה שמרים כשר לפסח
2 וחצי כוסות מים פושרים
3 ביצים
כפית מלח
כף דבש
רבע כוס שמן זית
ההכנה-
לערבב שמרים עם חצי כוס מים.
במיקסר ללוש את הקמחים, שמרים ,מים פושרים , דבש ,שמן זית וביצים במשך 5 דקות להוסיף את המלח וללוש 3 דקות נוספות.
לאחד לכדור בצק ולשים בתבנית לחם ולתת מנוחה במשך שעה.
למרוח מעל ביצה .
לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות עד שזהוב
תגובה אחת
אפשר תמונה של שקית תערובת קמח להכנת מאפי שמרים לפסח?
תודה