יותר טעים מהמקור – בלינצ'ס כשר לפסח במילוי פטריות

 

בלינצ'ס לפסח במילוי פטריות.

צופית בן יוסף

המרכיבים

3 כוסות קמח תפוחי אדמה.
כוס וחצי מים(כוס חד פעמי שתיה קרה)
2 ביצים.
חצי כפית מלח.

מילוי

בצל קצוץ
סלסלת פטריות
מעט פפריקה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור.
כפית כמון.

ההכנה

לערבב היטב את חומרי הבלילה זה קצת קשה בהתחלה אחר כך נעשה חלק וקל.
לשמן מחבת לנגב את המחבת בנייר מגבת
ואז בעזרת מצקת לקחת על פעם מהבלילה ולטגן משני צדדים.(לפזר על כל המחבת)
מילוי :לטגן בצל קצוץ להוסיף לטיגון את הפטריות עד ממש ריכוך ולתבל.
על כל עלה להניח באמצע מהמלית ולגלגל שני קיפולים פנימה ואז גילגול לבלינצ'ס.

לחמם בריסוס של שמן על טפלון  לפני ההגשה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *