בלינצ'ס הגבינה של אמא במיוחד לשבועות

 

 


בלינצ'ס גבינה עם תפוחים מקורמלים וצימוקים❤
מתכון לבלינצ'ס מאת חני קונאשוילי

המרכיבים
5 ביצים
5 כפות סוכר
5 כפות שמן
חצי כפית מלח
כף תמצית וניל
רבע כפית סודה לשתיה
2 כוסות חלב
1כוס מים
2וחצי כוסות קמח מנופה

ההכנה

לערבב הכל ביחד.
להעביר במסננת כדי לקבל תערובת חלקה.
לחמם מחבת טפלון ולשמן רק בפעם הראשונה.

בעזרת מצקת לזלף למסיבת ולהזיז אותה כך שתכסה שכבת בצק על כל המחבת.
לטגן משני הצדדים.

כך להמשיך הלאה עם כל התערובת.

למילוי הגבינה-
לשים במסננת נייר מגבת .
על הנייר לשים 500 גרם  גבינה לבנה.
ל30 דקות לפחות עד שהנוזלים ייצאו מומלץ לילה.
להוסיף 2 כפות פודינג וניל.
2 סוכר וניל
אפשר לשים את התפוחים המקורמלים מעל הגבינה.

למלא את דפי הבלינצ'ס.
לטגן להזהבה קלה.
לפדר באבקת סוכר מעל.
אפשר גם לשמור מעט מהתפוחים ולפזר מעל אבקת הסוכר.
לתפוחים-
לשים במחבת כף חמאה
2 תפוחים חתוכים לקוביות ממש קטנות.
חצי כוס סוכר.
כף מיץ לימון
לטגן עד שכל הנוזלים מתאדים לגמרי
להוסיף כף דבש וחופן צימוקים בהירים לערבב היטב.
להוריד מהאש.
בהצלחה חני❤

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *