עוגת ביסקוויטים עם קרם פטיסייר

 

 

עוגת ביסקוויטים ממש מיוחדת טעימה❤
קרם פטיסייר שמנת מתוקה ופקאן מסוכר❤
הכי פשוט וטעים❤

חני קונאשוילי

המרכיבים
לקרם :

2 כוס חלב

3 חלמונים

3/4 כוס סוכר

2 שקיות וניל

כף קמח

כף קורנפלור

50 גרם חמאה

ביסקוויטים פתי בר

שמנת מתוקה

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

פקאן מסוכר

ההכנה

2כוסות חלב של 240 מיל.
להביא לרתיחה לא להרתיח.
בינתיים לשים בקערה:
3 חלמונים
3/4 כוס סוכר
3 סוכר וניל
1כף קמח
1כף קורנפלור
לערבב היטב הכל ביחד.
לקחת 4 כפות מהחלב החם לשפוך ולערבב היטב.
להוסיף הכל לחלב החם לשים על האש ולא לעזוב לשניה רק לערבב כל הזמן.
עד שמופיעות בועות זה לוקח כמה דקות. עד שזה ממש מתעבה.
להוריד מהאש להוסיף 50 גרם חמאה לערבב כל הזמן עד שכל החמאה נמסה.
להעביר לקערה ומיד לשים ניילון נצמדשממש ייגע בקרם. כך לא יווצר קרום.
לקרר לטמפרטורת חדר.
לשים לקירור במקרר.
אחרי שהתקרר היטב להוציא ועם מטרפה ידנית לערבב היטב.

להקציף שמנת מתוקה
2 כפות פודינג וניל
לקצף יציב.
לערבב עם הקרם המבושל עד שמתאחד

להרכבה:
2 שרוולי פתיבר שוקו

להניח על צלחת הגשה רינג מרובע
להניח את הביסקוויטים.
אם צריך לחתוך לפי המידה.
לשים קרם לפזר פקאן מסוכר גרוס.
לשים מעל שכבה שניה של ביסקוויטים.
מעל שוב קרם ופקאן.
שכבה אחרונה של ביסקוויט מעל קרם
לקשט בפירורי ביסקוויט פקאן ושוקולד פרלינים מפורר.
לכסות ולקרר היטב.
בהצלחה חני❤❤❤

4 תגובות

  1. כתוב שיכבה עליונה ביסקוויטים ובתמונה רואים שכבה עליונה קרם מה הדבר הנכון?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *