פיצה ביאנקה עם זיתים

חגית טואיטו
המרכיבים –
3 וחצי כוסות קמח
כף שמרים יבשים
חצי כף מלח
כף סוכר
כוס וחצי או קצת יותר של מים
3 כפות שמן זית.
אופן ההכנה –
ללוש היטב את הבצק במיקסר 10 דקות.
לתת תפיחה חצי שעה לפחות .
 לחלק ל 3 כדורים.
לרוטב ביאנקה לפיצה
שמנת מתוקה אריזה
חצי שום כתוש
מעט אורגנו יבש
קורט אגוז מוסקט מגורר
רבע כוס גבינת פרמזן מגורדת
 כוס מוצרלה
הכנת הרוטב –
מחממים שמנת מתוקה והתבלנים עם השום הכתוש.
10 דקות בישול ומורידים מהאש .מקררים.
מוסיפים פרמזן.
פותחים את בצק הפיצה לעיגול .
מורחים רוטב ומעליו זיתים בטבעות אפשר גם בצל או פטריות.
מפזרים את המוצרלה ומכניסים לאפיה
200 מעלות בערך 20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *