סיר קציצות שכולם אוהבים

סיר קציצות שכולם אוהבים

בלי לטגן ממש הכי קל להכין

מאת – יעל נתן

 

המרכיבים-

2 בצלים קצוצים

כף פפריקה

2 כפות רסק

מלח

פלפל שחור

מעט בהרט

תפוחי אדמה קוביות

כוס אפונה קפואה

לבשר-

חצי קילו בשר בקר ועוד רבע קילו עוף

בצל מגורד

תפוח אדמה מגורד

2 ביצים

מלח

פלפל שחור

מעט אבקת מרק בצל

חופן פירורי לחם

ההכנה –

מכינים את הרוטב.

בסיר מטגנים 2 בצלים עם מעט שמן עד להשקפה מתבלים בכף פפריקה מתוקה ( היא הראשונה בשמן ) ,

מוסיפים 2 כפות רסק מלח פלפל מערבבים ,מעט בהרט מוסיפים תפוח אדמה פרוס ואפונה ( או כל מה שאוהבים וכוס וחצי מים )

לערבב את מרכיבים עיסת הבשר (חשוב שתהיה מעט דחוסה -אל דאגה התפוח אדמה הביצה והבצל מרככים את הקציצות )

.כשהרוטב רותח קורצים קציצות מוסיפים לסיר ומבשלים חצי  שעה ולא יותר! אחרת הקציצות יתפרקו ..מבשלים בלי מכסה ,

על אש בינונית ..ניתן לתבל במה שאוהבים -וחשוב לטעום את עיסת הבשר על מנת לבדוק שלא תצא מלוחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *