כמו של פעם ,חיתוכיות ריבה עם אגוזים

 

 

חיתוכיות ריבה  מאת שרונה זאבי

המרכיבים –
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
2 סוכר ווניל
חצי כוס סוכר
2 חלמונים L
100 גרם מרגרינה או חמאה מומסת
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים.
הכנה-
ללוש הכל ביד או במיקסר , לתת מנוחה לבצק שעה לפחות במקרר , חצי מהכמות לשטח בתבנית בינונית כולל שוליים 1 ס"מ , לאפות 15 דקות 180 מעלות , להוציא מהתנור ,
בקערה קטנה לשים כוס וחצי ריבה איזה שאוהבים , כפית תמצית ווניל ורום , רבע כוס מים , אגוזים קצוצים גס , מעט פירורי פתי בר אם העיסה דלילה מדי , לערבב היטב , למרוח על הבצק החצי אפוי , מעל לגרד את הבצק הנותר , להחזיר לתנור ל 20 דקות בערך .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *