עוגת וניל רכה ועסיסית והיא פשוט בחושה

צילום – זהירה שליו

זאת העוגה הכי קלה והכי טעימה בלי מיקסר בלי להפריד חומרים
עוג וניל חלבית מושלמתתת
מתכון מאת – זהירה שליו
200 גרם חמאה רכה
כוס סוכר
אבקת אפיה
סוכר וניל
5 ביצים
גביע  אשל
גביע שמנת חמוצה
תמצית וניל
מעט תמצית רום
2 וחצי כוסות קמח
ההכנה:-
מערבבים טוב את החמאה עם הסוכר מוסיפים שאר החומרים עד שמקבלים תערובת אחידה וחלקה.
יוצקים לתבנית אפייה עגולה  26 או מרובעת.
ואופים בתנור שחומם מראש אפשר להוסיף צימוקים לבלילה מי שאוהב
160 מעלות 40 או 50  דקות עד שרואים יציבות במרכז העוגה .

עוגת וניל רכה ועסיסית והיא פשוט בחושה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *