פרחי כרובית בתנור

צילום – מירב פרנקל

 

פרחי כרובית בתנור
מתכון מאת – מירב פרנקל  מהקבוצה מה אוכלים היום?
מבשלים פרחי כרובית במים עם מלח למשך 10 דקות
לאחר הקירור טובלים כל פרח כרובית בתערובת של:
המרכיבים-
כרובית חתוכה לפרחים
2 ביצים
2 כפות קמח
1 כף אבקת מרק
1 כף אבקת מרק בצל
מלח פלפל
קערה עם פירורי לחם .
ההכנה –
מבשלים פרחי כרובית במים עם מלח למשך 10 דקות
לאחר הקירור טובלים כל פרח כרובית בתערובת של הקמח עם כל התבלינים והביצים.
לאחר מכן טובלים. פירורי לחם, מסדרים יפה בתבנית אפיה ואופים בתוכנית גריל ( אפשר גם בנינגה׳)
למשך 10 עד 15 דקות עד הזהבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *