אין טעים מזה – מפרום כרובית ברוטב מנגולד

Daniel Levy
מפרום כרובית ממולא בבשר
שיושב על עלי מנגולד ברוטב מושלם אין טעים כזה ❤️
איזה סיר מעלף שהכינה דניאל האלופה
המתכון מאת – Daniel Levy
המרכיבים-
לבשר-
קילו בשר טחון
חצי צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזיליה
3 גבעולים של עלי סלרי
בצל גדול
כף ראס אל חנות
כפית מלח
כפית פלפל שחור
לרוטב
3 חבילות עלי מנגולד
3 עגבניות פרוסות
4 שיני שום
לימוו כבוש
כפית מלח
פלפל שחור
כפית כרכום
כפית כמון
3 גבעולים של סלרי
מים עד לגובה המפרום .
לציפוי המפרום :
3 ביצים עם מלח מעט כורכום טיפה מרק עוף .
ההכנה –
הכנת הרוטב
כל המרכיבים קוצצים ומטגנים

3 חבילות עלי מנגולד 3 עגבניות פרוסות
4 שיני שום סלרי, מוסיפים תבלינים ולימון כבוש.
ומים .

ממלאים את פרחי הכרובית בסדר לדחוס פנימה

לחריצים
טובלים בביצה ואז פירורי לחם מטגנים עד להזהבה
נותנים לזה להתקרר ולהכניס לרוטב למשך שעה וחצי
בתאבון ❤️❤️❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *