ריח של חורף באוויר קבלו מתכון לעוגת תפוזים חורפית

Dalit Wagman-karov

ריח של חורף באוויר קבלו מתכון לעוגת תפוזים חורפית

חורף ואתו הריח הטוב של עוגת תפוזים… 🍊🍊🍊 עוגת תפוזים

מתכון מאת – Dalit Wagman-karov

המרכיבים-

 3 ביצים.

1 כוס סוכר.

1 כוס שמן קנולה.

1 אינסטנט פודינג וניל .

1.5 כוסות קמח תופח

1/2 כוס קוקוס טחון.

1 כוס מיץ תפוזים.

ההכנה –

העוגה ללא הפרדת ביצים הכל ביחד במיקסר,

להתחיל עם הביצים הסוכר ופודינג,לערבב ולהקציף היטב.

להמשיך עם הרטובים ואז הקמח והקוקוס עד שמתקבלת תערובת חלקה .

לחלק לשתי תבניות אינגליש  רגילות משומנות

אפייה חום בינוני 180 מעלות בערך 40 דקות עד שהעוגות יציבות במרכז

בהצלחה ובתאבון דלית. 

7 תגובות

  1. היי, תודה על המתכון. במידה ועושה בתבנית יותר גדולה, 24 או 26?
    ובנוסף, יש אפשרות עם מקציף חשמלי ידני או עם מטרפה? איזה מרקם אמור להתקבל בסופו של דבר?

  2. עוגה מדהימה כבר שבוע שלישי שאני מכינה אותה.
    בתבנית אחת הוספתי קליפות תפוז צבעוניות
    של פעם והטעם גן עדן.
    שבת שלום
    ותודה על המתכון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *