מתכון לקרמבו ביתי – מחיר הקרמבו מוגזם? אז הנה תכינו קרמבו בבית

מתכון לקרמבו ביתי

אריאלה אביטן

המתכון מאת – אריאלה אביטן 

המרכיבים-
3 חלבונים
150 גרם סוכר
לקרמבו מוקה כפית נס קפה
100 גרם שוקולד מומס
+כף שמן
עוגיות אוראו
עוגיות חיוכים ביסקוויט לתחתית

מתכון לקרמבו ביתי – מחיר הקרמבו מוגזם? אז הנה תכינו קרמבו בבית

ההכנה- 
לערבב בקערה סוכר וחלבונים ולהניח בבן מרי –  על סיר ובתוכו מים חמים על הגז.
לערבב עד שאין גרגרי סוכר והסוכר נמס לחלוטין – החלבונים מתחממים לדרגה שהם כבר מפוסטרים.
אפשר לשים מד חום – 171-180 מעלות .
אם רוצים מוקה – להוסיף כפית גדושה נס קפה לקרמבו מוקה.
אח"כ להקציף במיקסר במהירות גבוהה במשך 10 ד' – עד שנקבל מרנג יציב .
אם רוצים וניל אפשר שקית וניל .
להעביר לשקית זילוף
לזלף עם צנתר  על כל עוגיה עגולה, בצורה של קרמבו.עם שפיץ.
להקפיא חצי שעה ואחר כך לטבול בשוקולד מומס
100 שוקולד מריר עם כף שמן בהצלחהה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *