עוגת התפוזים המושלמת גבוהה אוורירית שאף פעם לא נופלת

 

Hagit hogi

המתכון של סיוון הכי מוצלח בהכנתי

המרכיבים

6 ביצים

כוס סוכר

שקית סוכר וניל

חצי כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

2 כוסות קמח תופח או קמח רגיל ו1 אפיה

קורט מלח

גרידה מתפוז

ההכנה

להקציף חלבון עם סוכר עד שנקבל קצף תפוח. להנמיך פעולת המיקסר.

להוסיף בזירזוף את נוזלים ואת שאר החומרים ובסוף את הקמח עד שנקבל תערובת חלקה . ולשמן קרקעית של  התבנית .

לאפות בחום 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.

תבנית עם חור בעלת שוליים גבוהים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *