מתכון לקציצות מחמאר – מעקודה

נאוה מלכה
קציצות מעקודה או מחמאר
עם הרבה הרבה ירק.
באדיבות נאוה מלכה
תודה על שיתוף המתכון
נאוה ממליצה להכפיל כמויות כי זה נחטף
מתכון לקציצות מחמאר..
המרכיבים-
4 תפוחי אדמה מבושלים עם הקליפה.
2 גזרים מקןלפים ומבושלים עד לריכוך.
3 ביצים
בצל קצוץ.
עלי פטרוזיליה
עלי כוסברה
3 כפות קמח מצה/פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
כפית אבקת מרק עוף
קצת כורכום
ההכנה –
חשוב שתפוחי האדמה יהיו יבשים לגמרי או לסנן מהנוזלים או אפשרי לאפות בתנור ו.
לקלף למעוך גס..
את הגזר לחתוך לקוביות…
להוסיף לקערה בצל קצוץ עשבי תיבול..
לטרוף היטב את הביצים להוסיף..
להוסיף את התבלינים.
לחמם מחבת שמן חצי עמוק..חשוב שהשמן יהיה חם..
ליצור קציצות ולטגן לא להפוך עד שרואים שצד אחד הזהיב..
להעביר לניר סופג..
טיפים..
חשוב שהתפוחי אדמה יהיו יבשים והעיסה קרה לגמרי..
למעוך למרקם גושי לא לפירה חלק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *