מתכון לגולש הונגרי

יונית גרשקוביץ

 

גולש הונגרי טעים טעים
המרכיבים-
2בצלים חתוכים לקוביות
4 שיני שום כתוש
 קג בשר צלי כתף 5 או 6 חתוך לקוביות
כף פפריקה מתוקה
אפשר גם חריפה
או פלפל צ'ילי חריף
2 עלי דפנה
3 תפוחי אדמה קוביות
אפשר גזר גדול חתוך לקוביות
מלח פלפל שחור
פלפל אדום חתוך לקוביות
חצי כפית קימל טחון
חצי כפית קימל זרעים
צ'ילי חריף קצת
קופסה עגבניות מרוסקות דק 400 גר'
ההכנה –
מטגנים בשר משני הצדדים.
מוצאים ומטגנים בצל ,שום מוסיפים עגבניות מרוסקות ,פלפלים ותבלינים.
מוסיפים בשר ומבשלים כשעה.
מוסיפים את תפוחי האדמה וגזר וממשיכים לבשל עד שהבשר מתרכך.
מוסיפים נוזלים לפי הצורך.
בתאבון
אפשר לבשל בסיר לחץ לקיצור התהליך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *