קציצות עוף מדהימות ברוטב פיקנטי הנאה מובטחת

אילנית כרבי

קציצות עוף מדהימות ברוטב פיקנטי הנאה מובטחת

קציצות עוף ברוטב פיקנטי
מאת – אילנית כרבי
המרכיבים-
לתערובת הקציצות-
חצי קילו חזה עוף טחון
2 בצלים מגורדים
תפוח אדמה בינוני מגורד
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם/קמח מצה לפסח
מלח ופלפל שחור
( ניתן להוסיף כוסברה/פטרוזיליה אני אישית לא הוספתי בגלל הילדים)
לרוטב –
2 בצלים
כף טריאקי
כף דבש
כף א.מרק
כורכום
פלפל שחור
ההכנה –
מערבבים יחיד הכל לתערובת חלקה ואחידה מגלגלים לקציצות ומטגנים בשמן עמוק.
לרוטב: מטגנים 2 בצלים, כשהבצל משחים נוסיף כף רוטב טריאקי וכף דבש ,
נוסיף כף מרק עוף, כפית כורכום ופלפל שחור גרוס ,
נוסיף כחצי כוס מים רותחים , נבשל על אש קטנה כדי שהבצל ימשיך להפריש נוזלים והרוטב יעשה סמיך,
נוסיף את הקציצות וטיפונת מים כמו בתמונה,
פלפל שחור גרוס וכוסברה יבשה ונבשל לכעשרים דקות על אש נמוכה..
בתאבון
מעדן אמיתי

המתכונים שלנו לפסח 

2 תגובות

  1. אין צורך לסחוט את הבצל ותפ"א?
    הם הרי מגירים הרבה נוזל, בעיקר שבאים במגע עם מלח….

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *