עוגת קוקוס ריבה – גם בפסח העוגה הנוסטלגית מככבת אצלנו

ba su
גם בפסח, עוגת הריבה הנוסטלגית האהובה
שתפו, ושימרו, לפסח, עוגה שווה😋
לא מותרת על העוגה הזאת.גם בפסח
אפיתי בתבנית בגודל 26, משומנת היטב
מאת – ba su
אז מה צריך👇
המרכיבים- 
6 ביצים בטמפרטורת החדר מופרדות לחלבונים וחלמונים.
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 אבקת אפייה
1 כוס קמח תפוח אדמה
כף גדושה קמח מצה
חצי כוס מים
תמצית וניל
למריחה – 4 כפות ריבה אדומה
חלבונים +חצי כוס סוכר
כוס וחצי קוקוס
ההכנה –
להקציף את החלמונים והסוכר בוו הקצפה!! חשובה להצלחת העוגה הקציפו 4 דקות.
ואז להוסיף את שאר המצרכים .
לערבב. לבלילה אחידה .להמנע מערבוב יתר.
ליצוק לתבנית.
לאפות בתנור מחומם ל 180 מעלות
בערך 30 25 דקות
חצי שעה.זמן אפיה.
שימו לב לזמניי אפיה וחום תנור שלכם.
כשהעוגה כמעט מוכנה (20 דקות אפיה)
למרוח מעל 3-4 כפות ריבה שאוהבים אני מרחתי ריבת תות .
להקציף היטב את החלבונים + חצי כוס סוכר.
מי שמעדיף פחות מתוק, שיפחית מהסוכר
להוסיף כוס וחצי קוקוס ולערבב עם כף.
למרוח על העוגה בעדינות ,בשכבה אחידה.
להחזיר לתנור,
עד לקבלת צבע זהוב יפה.
 עוגה מאוד טעימה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *