הסלט של החג – סלט עלי מנגולד פיקנטי

 

חני אלקיים

סלט מנגולד מרוקאי לחג

אצלנו חייב להיות על השולחן

מאת – חני אלקיים

 

המרכיבים-

2 צרורות מנגולד

כמון

5 שיני שום כתוש

פפריקה

שמן

ההכנה –

לשטוף את העלים של המנגולד ולהכניס למים רותחים 5 דקות.

לסנן ולקצוץ  גס.

במחבת לחמם שמן עם השום.

להוסיף תבלינים כמון וקצת פפריקה .

להוסיף המנגולד הקצוץ ולטגן כמה דקות עד שמתרכך.

 

מגישים קר.

 

המתכונים שלנו לפסח 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *