עוגת גבינה המתכון המנצח שלי

רונה אב

 

עוגת גבינה אפויה.

מתכון מנצח

מאת רונה אב

המרכיבים

7 ביצים להפריד

כוס סוכר ועוד רבע

750 גר' גבינה לבנה

גביע שמנת של פעם 28 אחוז

5 כפות גדושות קורנפלור

2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל

ההכנה

 

לחמם תנור לא טורבו ל 180 מעלות.

להניח בתחתית מגש מלא מים רותחים.

להקציף 7 חלבונים (ביצים מידה לארג') עם כוס סוכר (אני לא אוהבת מתוק אז שמה רק כמות של כוס חד פעמית של שתיה קרה ). בקערה נפרדת להקציף 7 חלמונים עם רבע כוס סוכר  . להוסיף לחלמונים גם 3 גבינה 9% וגביע "שמנת של פעם". 5 כפות קורנפלור ו 2 כפות אינסטנט פודינג וניל.

כשהתערובת אחידה ותוך כדי הקצפה עדינה מאוד עם בלון ההקצפה אני מוסיפה את קצף החלבונים בכמה שלבים. לדאוג שהכל יתאחד לגמרי ללא גושים ובעדינות שהקצף לא יישבר. את הכל לצקת לתבנית עגולה קוטר 26 מרופדת בצדדים בנייר אפיה. אפשר גם קטנה יותר. אפשר כל תבנית גם סיר ג'חנון.

להניח התבנית בתור המגש עם המים. כמובן שאם זאת תבנית קפיצית לדאוג שהיא מרופדת בנייר כסף מבחוץ כדי שלא יחדרו מים.לאפות 30 דקות

לפתוח את התנור לכמה שניות ואז להוריד מעלות ל 150 לעוד 45 דקות. להשאיר בתנור כבוי עוד חצי שעה.

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *