נשנושי קרמשניט זה מהיר וטעים

מירב בדיט טליאז

 

אין כמו מתכון קליל ומהיר.
"נשנוש" קרמשניט זה הכי טעים ומהיר.
המרכיבים-
בצק עלים עדיף חמאה
לקצפת –
2 שמנת מתוקה
שקית אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
ההכנה –
אני פותחת בצק עלים – בעדיפות לבצק חמאה.
חותכת בצק עלים פסים ברוחב 3 ס"מ  אפשר ריבועים,
מניחה על נייר אפייה ומכניסה לתנור שחומם מראש 180 מעלות.
אופים חצי שעה עד שמזהיב ואפוי טוב טוב.
כשהבצק מזהיב מוציאה מהתנור וישר חוצה באמצע,
מרוקנת את הפנים (את הבצק). מסדרת כל זוג יחד.
ממתינה שיתקרר מעט ומזלפת קרם בצד אחד.
מסיימת לזלף סוגרת את ה"מכסה" ובוזקת אבקת סוכר.
הקרם – מקציפים הכל יחד לקרם יציב.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *