פשטידת ירקות קלה ובחושה – אפיתי בנינג'ה

 

חני גלוקשטד סדן

הכנתי פשטידה מהירקות שהיו לי בבית

עם קצת גבינות יצא מדהים

וההכנה בנינג'ה

הכינה חני גלוקשטד סדן

המרכיבים –

קישוא

גזר

בטטה

בצל

רבע חבילה ברוקולי קפוא

2 ביצים

קוטג'

שמנת חמוצה- אפשר גבינה לבנה

מה שיש במקרר

3 כפות קמח / כל קמח שיש

מלח

פלפל שחור גרוס

מעט אבקת שום

לקישוט שומשום למעלה

ההכנה

 

לערבב בקערה –

קישוא חתוך לחצאי עיגולים דקים, גזר ובטטה מגורדים  גס, בצל חתוך דק,  ברוקולי .

להוסיף 2 ביצים, קוטג, שמנת חמוצה (יכול להשתנות, לפי מה שיש במקרר מאלתרת), 3 כפות קמח/אפשר במקום קמח לשים קורנפלור או פירורי לחם .

מלח, פלפל שחור, אבקת שום.

לערבב היטב, אופציה שומשום למעלה.

להעביר לתבנית ריבועית על ניר משומן .אפייה בתנור 180 מעלות או

להכניס לנינג'ה bake 180 מעלות עד שמוכן (חצי שעה -40 דקות).

תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *