עוגת ביסקוויט בשני צבעים קלה ונהדרת
ללא אפייה
מאת – Svetlana Dazkovski
המרכיבים-
פתי בר שרוול שוקו ושרוול וניל
לקרם-
250 מ"ל שמנת מתוקה
500 גר' גבינה לבנה
שוקולד לבן 100 גר'
אינסטנט וניל חבילה
ציפוי –
100 גר' שוקולד מריר
רבע כוס חלב או שמנת מתוקה
ביסקוויט – להרטיב קצת עם חלב או קפה נמס לפי בחירה
ההכנה –
להמיס שוקולד לבן במיקרו בפולסים.
להקציף שמנת עם אינסטנט וגבינה להוסיף את השוקולד המומס.
לערבב טוב.
להרטיב ביסקוויטים ולסדר בתבנית מלבנית בינונית ,
שורה של של ביסקוויט רגיל למרוח מהקרם ואז שורה של ביסקוויט שוקו.
כך הלאה שורה שורה
למעלה להמיס שוקולד מריר עם חלב ולמרוח מעל
להכניס לקירור.
לאחר שמתייצב אפשר לחתוך.