עוגת ביסקוויטים שוקו וניל משגעת וקלה להכנה

Svetlana Dazkovski

 

עוגת ביסקוויט בשני צבעים קלה ונהדרת

ללא אפייה

מאת – Svetlana Dazkovski

המרכיבים-

פתי בר שרוול  שוקו ושרוול וניל

לקרם-

250 מ"ל שמנת מתוקה

500 גר' גבינה לבנה

שוקולד לבן 100 גר'

אינסטנט וניל חבילה

ציפוי –

100 גר' שוקולד מריר

רבע כוס חלב או שמנת מתוקה

ביסקוויט – להרטיב קצת עם חלב או קפה נמס לפי בחירה

ההכנה –

להמיס שוקולד לבן במיקרו בפולסים.

להקציף שמנת עם אינסטנט וגבינה להוסיף את השוקולד המומס.

לערבב טוב.

להרטיב ביסקוויטים ולסדר בתבנית מלבנית בינונית ,

שורה של של ביסקוויט רגיל למרוח מהקרם ואז שורה של ביסקוויט שוקו.

כך הלאה שורה שורה

למעלה להמיס שוקולד מריר עם חלב ולמרוח מעל

להכניס לקירור.

לאחר שמתייצב אפשר לחתוך.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *