היא תמיד קוצרת מחמאות – עוגת גבינה הכי קלה שיש

צילום – איריס גפנר ליטמן

היא קלה וטעימה שתמיד קוצרת מחמאות

המרכיבים

לתבנית 26

750 גר' גבינה לבנה

2 גביעים שמנת חמוצה

5 ביצים

כוס סוכר

שקית אינסטנט פודינג וניל פחות כף

3 כפות קורנפלור גדושות

ציפוי –

אריזה שמנת מתוקה

כף אינסטנט

כף סוכר

ההכנה

לערבב יחד גבינות שמנת וסוכר

להוסיף ביצים לערבב להוסיף אינסטנט קורנפלור.

לערבב בלילה חלקה.

נעביר לתבנית משומנת 26 קפיצית.

אפייה 150 מעלות שעה.

נחלץ את העוגה לאחר קירור.

נקפיץ שמנת מתוקה ,כף אינסטנט וסוכר

נקשט את העוגה בחלק העליון

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *