לא מוותרים על בורקס בשר

תמונה כרמלה אלבז

בורקס בשר זה הכי טעים שיש

מתכון פשוט ותמיד טוב לאירוח של שבת או חג

לא 3 רולדות

המרכיבים

בצק עלים או פילאס

כמעט קילו בשר טחון

4 בצלים קצוצים

מלח

פלפל שחור

כף אבקת מרק בצל – מוסיף לא חייב

כפית בהרט ,תבלין קציצות

ביצה

ירק קצוץ ,שמיר או פטרוזיליה ,כוסברה

ההכנה

נטגן את הבצלים בשמן עד שיתקרמלו.

נוריד ונמשיך לטגן קצת את הבשר הבטחון.

לאחר כמה דקות שהבשר נצלה נוריד מהאש.

נעביר לקערה ונערבב עם הבצל ותבלינים ועם ביצה.

נחלק בצק למלבנים גודל 20 על 30 לערך.

נשים מילוי בקצה ,הרבה לא להתקמצן .

נגלגל רולדה.

נמרח ביצה עם קצח או שומשום למעלה.

נכניס לאפייה 180 מעלות  עד שזהוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *