המוקפץ הטעים שלי

Odelya Kaduri

מוקפץ קל והכי טעים

מאת – Odelya Kaduri

המרכיבים-

בצל

גמבה

פלפל צהוב

גזר

פטריות טריות

גזר גמדי

פלפל חריף

רבע כרוב ירוק

רוטב צ'ילי מתוק

רוטב סויה 3-4 כפות

טריאקי 3 כפות

חזה עוף או פרגית -חצי קילו רצועות

לערבב עם

מעט פפריקה

מלח

סויה

כפית קורנפלור

נודלס לבשל לפי ההוראות

להגיש – שומשום ,בצל ירוק

ההכנה –

לטגן בנפרד את רצועות העוף על המחבת  או ווק עם שמן.

להוציא לצד.

להמשיך ולהקפיץ ירקות לפי סדר – בצל ואז הכל חתוך לרצועות או קוביות.

להקפיץ כמה דקות ואז להוסיף תבלינים ורטבים.

לערבב עם העוף.

להוסיף נודלס מבושל לערבב טוב ולפזר בצל ירוק ושומשום מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *