העוגה הזו היא החיים – פריכות ריבה ושכבת קוקוס

 

טל יה' טליה כהן
איך שאנחנו אוהבים את העוגה הזו
העוגה של פעם שכבת פריך עם ריבה וקוקוס
המרכיבים-
תחתית העוגה
5 חלמונים
250 גר' קמח (כוס ו- 3/4 )
2 סוכר וניל
שקית א.  אפיה
150 גר חמאה או נטורינה מחמאה
מילוי-
ריבה אדומה
5 חלבונים
3/4 כוס סוכר
מיץ לימון
2 כוסות קוקוס
ההכנה –
בצק התחתית-
לערבב במיקסר עם וו לישה עד לאיחוד הבצק. אפשר ידני.
לרפד תבנית מלבנית 20/25 לשים נייר אפיה ולשמן.
לשטח את הבצק באופן אחיד ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות בערך 20 דקות.
עד שנהיה זהוב.
כשהבצק מוכן מוציאים .לקרר טיפה ואז
למרוח על העוגה ריבה / תות/ מעורב מה שאוהבים.. לפחות 6 כפות ולמרוח.
להקציף 5 חלבונים ( הלבן) עם 3/4 כוס סוכר וכמה טיפות מלימון טרי. להוסיף לקצף
2 כוסות קוקוס אני שמתי 2 וחצי כוסות.
לקפל בעדינות לסדר על הריבה ולאפות עוד 25 דקות עד לצבע זהוב כמו בתמונה .
לקרר טיפה לחתוך לריבועים
כשמקרר היטב לאחסן בכלי אטום אפשר בחוץ אני שמתי במקרר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *