אסאדו בתנור רך ומתפרק מהעצם – סיר לשבת חורפית

Meirav Dahan

אסאדו בתנור – סיר לשבת

בשר הכי טעים שמתפרק מהעצם

מרכיבים-

קילו וחצי  או 2 קילו אסאדו עם עצם

3 עלי דפנה

5 גרגרים של פלפל אנגלי

מלח

כפית כורכום

7 בצלים

רבע כוס סוכר חום

חופן צימוקים

מלח פלפל שחור

כף פפריקה מתוקה

כף סילאן

1-2 שקית ערמונים בואקום או פטריות

ההכנה –

את הבשר לטגן בשמן זית בסיר כבד מכל הצדדים.
להוסיף עלי דפנה, מעט פלפל אנגלי, מעט מלח, מעט כורכום
למלא מים קצת מעל הבשר, לכסות ולבשל על אש נמוכה לפחות שעה וחצי עד שהבשר רך.
בינתיים לקלוף ולחתוך לרצועות בצלים ולטגן עם רבע כוס שמן עד לשקיפות.
להוסיף רבע כוס סוכר חום, חופן צימוקים שטופים וכף סילאן,
 מלח פלפל שחור וכף פפריקה מתוקה לערבב היטב.
כשהבשר מוכן
להעביר  אותו לסיר של הבצל ולהוסיף מהציר של בישול הבשר .
לכסות את הסיר ולבשל עוד שעתיים על אש נמוכה מאוד לבדוק מידי פעם ולערבב
לאחר מכן להוסיף  ערמונים בוואקום.
ולהכניס לתנור ל 100 מעלות לעוד שעתיים, לבדוק את הבשר אם רך
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *