הגעתי למתכון בצק השמרים הכי מוצלח

ליטל אשואל

מתכון לבצק השמרים שלי

ליטל אשואל משתפת מתכון

אני רוצה לשתף אתכם שלקח לי הרבה זמן עד שהגעתי לבצק הזה ועבורי הוא המושלם והנכון, אפשר להכין ממנו כל סוגי עוגות השמרים עם כל מלית שאתם רק יכולים לדמיין! בצק נעים, רך, קל לרידוד, מתמסר! נשאר טרי למשך שלושה ימים מבלי להוסיף שום משפרים.
שמרו לכם אותו ותנסו❤️

בצק שמרים ביתי/ליטל אשואל

המרכיבים-

5 כוסות קמח לבן מנופה
1 וחצי כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
2 ביצים
כפית תמצית וניל
1 כוס מים
200 גרם חמאה רכה קוביות
קורט מלח

ההכנה-
בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים קלות. מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומים ומתחילים לישה על מהירות בינונית, בשלב זה הבצק יראה חולי או גושי ועדיין לא יתאסף סביב הוו, מוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה ואת המלח ולשים חמש דק מלאות לבצק רך ונעים אם הבצק עדיין לא מרגיש כך ניתן להוסיף עוד כחצי כוס מים. מכסים ומתפיחים שעה.

מכאן ניתן למלא בכל מה שתרצו.

מתאים לגביניות

לשוקולד נוטלה ,השחר

לסינבון

לאחר שממלאים מתפיחים שוב 40 דקות ואז אפייה לתנור 180 כחצי שעה.

מילוי גבינה –

2 טוב טעם

חצי כוס סוכר

2 כפות אינסטנט וניל

ביצה

כף קמח

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *