עוגת כוס הידועה – העוגה הכי קלה וטעימה

רוחמה כהן כהן

עוגת כוס המפורסמת בתור העוגה הכי קלה או העוגה של ארומה

המרכיבים-

5 ביצים

כוס שמן

כוס סוכר

כוס קמח

כוס קוקוס

כוס סולת

כוס מיץ תפוזים

שקית אבקת אפייה

לסירופ-

כוס סוכר

כוס מים

מיץ מלימון

 

ההכנה –

להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח ובהיר.

להוריד את מהירות המיקסר.

להוסיף בהדרגה את השמן והמיץ

ואז את כל המרכיבים הנוספים.

עד שנוצרת בלילה חלקה.

לצקת לתבנית 26 או מלבנית .

אפייה 180 מעלות בערך 40 דקות

לבשל את הסירופ עד שהסוכר נמס.

 

לצקת על העוגה את הסירופ כשהיא חמה

ולפזר קוקוס .

בתאבון ובכיף

 

 

 

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *