אורז חגיגי טעים ועשיר
מאת – סיגלית עמגר
המרכיבים –
2 כוסות אורז יסמין
3 כוסות מים
כפית מלח
לתיבול-
גזר מגורד
חופן פטריות קצוצות
כף כוסברה יבשה/פטרוזיליה
מלח, פלפל שחור
כוסברה/פטרוזיליה טריה קצוצה
ההכנה –
מטגנים אורז במעט שמן ומוסיפים מים -מכסים מבשלים 17 דקות על אש נמוכה .
מכבים אש.
מטגנים במחבת פטריות וגזר – מוסיפים תבלינים .
מוסיפים את האורז הלבן המבושל ומערבבים היטב.
מקשטים כוסברה טרייה ומגישים.
תוכלו להוסיף ולקשט גם בתוספת חמוציות או צימוקים ושקדים קלויים