אורז כזה טעים לא הכנתם

סיגלית עמגר

 

אורז חגיגי טעים ועשיר

מאת – סיגלית עמגר

המרכיבים

2 כוסות אורז יסמין

3 כוסות מים

כפית מלח

לתיבול-

גזר מגורד

חופן פטריות קצוצות

כף כוסברה יבשה/פטרוזיליה

מלח,  פלפל שחור

כוסברה/פטרוזיליה טריה קצוצה

ההכנה

מטגנים אורז במעט שמן ומוסיפים מים -מכסים  מבשלים 17 דקות על אש נמוכה .

מכבים אש.

מטגנים במחבת פטריות וגזר – מוסיפים תבלינים .

מוסיפים את  האורז הלבן המבושל ומערבבים היטב.

מקשטים כוסברה טרייה ומגישים.

תוכלו להוסיף ולקשט גם בתוספת חמוציות או צימוקים ושקדים קלויים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *