לאוהבי הפרג עוגה מנצחת 
עוגת פרג מושלמת
מאת – Yonit Nini-yihia
המרכיבים-
100 גר פרג טחון
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 וחצי כוס קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כוס שמן
3 כפות מיץ לימון
3 כפות מים
ההכנה –
קערה 1-להקציף את החלבונים עם הסוכר
קערה 2-לערבב את החלמונים עם השמן לימון והמים
קערה 3-לערבב את הפרג הקמח והאבקת אפיה.
להוסיף את הקערה 1 לקערה 2 ובסוף את קערה 3
לאפות בתבנית חום 170 למשך כשעה
(כמובן כל אחד והתנור שלו).
סירופ:
1/4 כוס סוכר + חצי כוס מים לערבב ולשפוך על כל העוגה כשהיא חמה .
סירופ שוקולד:
1/2 שמנת מתוקה +שוקולד מריר
בהצלחה 

