קציצות סבתא בטעם משובח שלא תפסיקו לאכול

 

Eti daniel

 

 

קציצות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות

הן הכי טעימות שיש

מהמטבח של סבתא

המרכיבים

חצי קילו בשר בקר טחון

3 תפוחי אדמה מגורדים

בצל גדול קצוץ דק

בטטה מגורדת

2 שיני שום קצוצים

ביצה

מעט קמח תופח לאחד את העיסה (2,3 כמה כפות)

פטרוזיליה וכוסברה לפי הטעם (אני אוהבת מלא)

תבלינים

מלח, פלפל שחור גרוס,

מעט שאטה גרוס ,

בהרט וכורכום

ההכנה

לגרד תפוחי אדמה ובטטה.

לערבב יחד עם הכל .

לתבל לפי טעם מה שאוהבים

לחמם שמן במחבת גדולה ורחבה ולטגן קציצות שטוחות משני הצדדים .

להגיש למשפחה

אין אחד שלא אוהב

יוצא מלא קציצות

 

 

2 תגובות

  1. חבל שאת לא מציינת האם את הבטטה והתפוחי אדמה לגרד דק או גס..ולפחות להציג תמונה של התערובת..ואיך את יוצרת קציצה.תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *