קציצות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות
הן הכי טעימות שיש
מהמטבח של סבתא
המרכיבים –
חצי קילו בשר בקר טחון
3 תפוחי אדמה מגורדים
בצל גדול קצוץ דק
בטטה מגורדת
2 שיני שום קצוצים
ביצה
מעט קמח תופח לאחד את העיסה (2,3 כמה כפות)
פטרוזיליה וכוסברה לפי הטעם (אני אוהבת מלא)
תבלינים
מלח, פלפל שחור גרוס,
מעט שאטה גרוס ,
בהרט וכורכום
ההכנה –
לגרד תפוחי אדמה ובטטה.
לערבב יחד עם הכל .
לתבל לפי טעם מה שאוהבים
לחמם שמן במחבת גדולה ורחבה ולטגן קציצות שטוחות משני הצדדים .
להגיש למשפחה
אין אחד שלא אוהב
יוצא מלא קציצות
2 תגובות
חבל שאת לא מציינת האם את הבטטה והתפוחי אדמה לגרד דק או גס..ולפחות להציג תמונה של התערובת..ואיך את יוצרת קציצה.תודה
לגרד במגרדת הסטנדרטית של הפומפיה לא הדקה מידי