סוד הקרפים מהקניון נחשף: מתכון קל ופשוט


קרפ צרפתי 😋
טעים טעים ממש כמו בקניונים
עם נוטלה
מאת – נעמי שושן
 
 
המרכיבים-
1 כוס קמח
1 כוס חלב
2 ביצים
1 כף שמן
1 סוכר וניל
2 כפות מים
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
ההכנה –
לטרוף בקערה א כל המרכיבים היטב שלא יהיה גושים .
לחמם מחבת טפלון ולמרוח מעט חמאה.
לצקת על המחבת החמה  מצקת ולסובב את המחבת שהתערובת תתפזר על כל המחבת.
לאחר דקה-שתיים הופכים לצד השני.
מורחים בכל מה שאוהבים
נוטלה, השחר ושיברי עוגיות או אגוזים מגלגלים וזוללים

אז כמה כבר שונה הקרפ של הקניון לעומת הקרפ סוזט המקורי ?

מרכיבים:

  • קרפ בקניון: בדרך כלל עשוי מקמח לבן, חלב, ביצים ומים. ייתכן שהוא יכיל גם סוכר, מלח וטעמים מלאכותיים.
  • קרפ סוזט אמיתי: עשוי מקמח, חלב, ביצים, סוכר, מלח ומיץ תפוזים.

הכנה:

  • קרפ בקניון: בדרך כלל על פלטה ייעודית, לא תמיד יבוצע טרי ובמקום, בדרכ תתווסף מעליו שכבה יפה של ממרח שוקולד אגוזי.
  • קרפ סוזט אמיתי: נאפה טרי על מחבת חמה ומוטבל במיץ תפוזים, סוכר וחמאה.

טעם:

  • קרפ בקניון: בדרך כלל בעל טעם מתוק עם כמות סוכר גבוהה 
  • קרפ סוזט אמיתי: בעל טעם חמצמץ-מתוק עשיר עם ניחוח הדרים עדין

מראה:

  • קרפ בקניון: בדרך כלל עבה ומוגדר בצורתו, מאוד תבניתי.
  • קרפ סוזט אמיתי: דק יותר ובעל מבנה ומרקם משתנים מקצה לקצה

לסיכום:

  • קרפ בקניון הוא אפשרות נוחה וזולה יותר, אך קרפ סוזט אמיתי מציע חוויה אותנטית וטעימה יותר, לדעתי.

הבחירה בין השניים תלויה בהעדפות האישיות שלך ובמה שאת או את מחפשים באותו הרגע

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *