איזה גובה – עוגת תפוזים נוסטלגית

כרמלה כרמלה

עוגת תפוזים נוסטלגית בגובה מהמם

רכה וטעימה

מאת כרמלה כרמלה
לחמם תנור 160 מעלות לאפיה רגילה

המרכיבים

6 חלבונים
3/4 כוס סוכר

2 כוסות קמח תופח

שקית סוכר ווניל

גרידה מתפוז

רבע כוס שמן

3/4 כוס מיץ תפוזים

חצי כוס סוכר

6 חלמונים

ההכנה

להקציף חלבונים לאחר שמתחיל להיות קצף להוסיף את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה עד לקבלת קצף יציב.

להקציף חלמונים ,סוכר וסוכר וניל לקצף תפוח, להוסיף את השמן בזרם דק ולהמשיך להקציף במהירות נמוכה ביותר.
להוסיף גרידת תפוז, קמח ומיץ תפוזים ,ולערבב במהירות נמוכה ביותר.

להוסיף לתערובת החלמונים רבע כמות מקצף החלבונים ולערבב .
לאחר מכן להוסיף את יתרת קצף החלבונים ולקפל בתנועות עטיפה.
העוגה הזו מכמות וחצי מהמצרכים,כי תבנית אנג'ל קייק היא עמוקה וגדולה.

מעבירים לאנג'ל אפייה 170 מעלות 50 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *