עוגת חלבה עוצרת נשימה

לימור עוז

 

זו עוגת חלבה עוצרת נשימהאחרי שטועמים ביס … מתעלפים על הטעם הכי מיוחדת שהכנתי

 

המרכיבים

תחתית –

 

200 גר שוקולד מריר

5 כפות מים

6 חלמונים

כף קורנפלור

6 חלבונים

חצי כוס סוכר

לקרם –

2 שמנת מתוקה

כוס חלב

אינסטנט פודינג וניל

כף מייפל

כפית נס קפה

ביסקויטים פתי בר חפיסה

100 גר חלבה

שליש כוס קוקוס

ההכנה

תחתית –

להמיס שוקולד עם מים.

לאחר מכן להוסיף חלמונים וקורנפלור ולערבב

להקציף חלבונים עם סוכר ולקפל לתוך השוקולד.

להעביר לתבנית 26 לאפות 180 כ 20 דקות עד חצי שעה .

לאחר הקירור להקציף את הקרם .

לצפות חצי מעל התחתית.

להרטיב ביסקויטים ולשים מעל הקרם .

לצפות בחצי הקרם שנשאר.

לפזר מעל חלבה מפוררת.

לקלות את הקוקוס על מחבת ולקשט למעלה.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *