זו עוגת חלבה עוצרת נשימהאחרי שטועמים ביס … מתעלפים על הטעם הכי מיוחדת שהכנתי
המרכיבים –
תחתית –
200 גר שוקולד מריר
5 כפות מים
6 חלמונים
כף קורנפלור
6 חלבונים
חצי כוס סוכר
לקרם –
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל
כף מייפל
כפית נס קפה
ביסקויטים פתי בר חפיסה
100 גר חלבה
שליש כוס קוקוס
ההכנה –
תחתית –
להמיס שוקולד עם מים.
לאחר מכן להוסיף חלמונים וקורנפלור ולערבב
להקציף חלבונים עם סוכר ולקפל לתוך השוקולד.
להעביר לתבנית 26 לאפות 180 כ 20 דקות עד חצי שעה .
לאחר הקירור להקציף את הקרם .
לצפות חצי מעל התחתית.
להרטיב ביסקויטים ולשים מעל הקרם .
לצפות בחצי הקרם שנשאר.
לפזר מעל חלבה מפוררת.
לקלות את הקוקוס על מחבת ולקשט למעלה.