מתכון לעוף בתנור עם תפוח אדמה
כל כך פשוט אבל טעים חלום !
המתכון של אושרת שמואל
המרכיבים –
4 ,5 תפוחי אדמה
4 כרעי עוף חצויים
מיץ מלימון טרי
כף פפריקה בשמן
5 שיני שום פרוס
כפית גריל עוף
מלח
פלפל
כף מיונז
3 כפות שמן זית
כוסבר קצוצה לא חייבים
מי שאוהב.
בצל
2 עגבניות
ההכנה –
את תפוחי האדמה לחתוך לקוביות גדולות ולבשל במים רותחים 10 דקות ולסנן.
חלקי העוף לשטוף ולייבש ולסחוט לימון מעל .
לערבב תבלינים בקערה ולהכניס את חלקי העוף לערבב היטב ולשים לשעה במקרר.
אחרי שעה : לסדר את חלקי העוף בתבנית .
באותה קערה לשפוך את תפוח האדמה
לערבב ,לסדר בתבנית בצל פרוס ו2 עגבניות פרוסות בקרקעית ,מעל לסדר תפוחי אדמה וחלקי העוף!
מוסיפים מים לפי צורך כוס או יותר .
להכניס לתנור חם מראש בהתחלה מכוסה כ חצי שעה חום גבוה כ 200 מעלות .
ואז להוריד ל 200 מעלות לעוד כשעה
לפני הסוף להוריד מכסה כדי לצלות היטב .
בהצלחה🤗
תגובה אחת
אופים ב- 200 מעלות
מורידים ל- 200 מעלות?