מתכון לעוף שחום עם תפוחי אדמה בתנור קריספי חלום !

 

אושרת שמואל

מתכון לעוף בתנור עם תפוח אדמה

כל כך פשוט אבל טעים חלום !

 

המתכון של אושרת שמואל

המרכיבים –

4 ,5 תפוחי אדמה

4 כרעי עוף חצויים

מיץ מלימון טרי

כף פפריקה בשמן

5 שיני שום פרוס

כפית גריל עוף

מלח

פלפל

כף מיונז

3 כפות שמן זית

כוסבר  קצוצה לא חייבים

מי שאוהב.

בצל

2 עגבניות

ההכנה –

את תפוחי האדמה לחתוך לקוביות גדולות ולבשל במים רותחים 10 דקות ולסנן.

חלקי העוף לשטוף ולייבש ולסחוט לימון מעל .

לערבב תבלינים בקערה ולהכניס את חלקי העוף לערבב היטב ולשים לשעה במקרר.

אחרי שעה : לסדר את חלקי העוף בתבנית .
באותה קערה לשפוך את תפוח האדמה
לערבב ,לסדר בתבנית בצל פרוס ו2 עגבניות פרוסות בקרקעית  ,מעל לסדר תפוחי אדמה וחלקי העוף!

מוסיפים מים לפי צורך כוס או יותר .

להכניס לתנור חם מראש בהתחלה מכוסה כ חצי שעה חום גבוה כ 200 מעלות .
ואז להוריד ל 200 מעלות לעוד כשעה

לפני הסוף להוריד מכסה כדי לצלות היטב .

בהצלחה🤗

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *